Meer over het boek

Om  een beeld te krijgen van de inhoud van het boek kunt u een paar onderdelen bekijken:

  • de inhoudsopgave, die laat zien hoe het boek  in tijdvakken is ingedeeld , met welke personen interviews zijn gehouden  en wat er nog meer in het boek is te vinden. 
  • een voorproefje, dat bestaat uit delen van twee interviews.
    Tjalling Visser heeft meer dan veertig jaar van zijn leven op het CLA en later Het Noordik doorgebracht. Hij begon als leerling in de jaren vijftig van de vorige eeuw en is als leraar met pensioen gegaan in het begin van de nieuwe eeuw. In zijn interview vertelt hij onder meer over wat er zoal veranderd is in die halve eeuw. 
    Oud-leerlinge Sabine Uitslag bemoeit zich al vele jaren met de zorg in Nederland en heeft als lid van de Tweede Kamer haar best gedaan die te verbeteren.  Het interview met haar gaat onder meer over haar jaren op het CLA. 

Het boek is uitgegeven door de stichting Vrienden van het CLA. Het is gebonden en heeft een harde omslag. De vormgeving en de eindredactie zijn door professionele krachten gedaan. Het boek telt 255 pagina’s, de foto’s zijn in full color (voor zover de originelen in kleur waren).

 

 

NB Leden van de stichting Vrienden van het CLA krijgen het boek vanzelf toegestuurd. Zij hoeven het dus niet te bestellen.