Herman Bunjes

Gepubliceerd op 10 oktober 2020 om 17:32

Graag wil ik laten weten dat ik met bijzonder veel genoegen het jubileumboek heb gelezen. Het is een prachtig tijdsbeeld en heel mooi uitgegeven. Mijn grote complimenten voor de commissie die dit tot stand heeft weten te brengen, waarlijk geen sinecure!

Ik vond het leuk dat mijn verhaal over de gebeurtenissen rond het afscheid van het oude gebouw (1961) een plaats heeft gekregen in het boek.

Het jubileumboek gaf mij aanleiding – na bijna 60 jaar – contact op te nemen met de heer Nogarede, die me terstond uitnodigde voor een bezoekje, dat inmiddels heeft plaats gevonden. Over en weer met heel veel genoegen. Ik bewonder zijn vitaliteit en helderheid van geest, immers  daardoor konden we boeiende gesprekken hebben. Dat is niet iedereen op 96-jarige leeftijd gegeven.

Hij bracht me op zijn beurt in contact met een flatgenote van hem tevens oud klasgenote van mij uit omstreeks 1958, met wie ik na het bezoekje lunchte.

Zo bracht het jubileumboek mij niet enkel veel leesgenot maar ook een aangenaam dagje Almelo. Mijn dank voor de vele vruchtbare activiteiten van de Vrienden van het CLA.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.